Robotfűnyíró

értékesítés és telepítés

Tökéletes gyep kompromisszumok nélkül

Több mint 1,000 telepített robotfűnyíró referenciával, 15 év tapasztalatával ajánljuk a piacvezető Husqvarna Automower, CEORA és a Gardena Sileno robotfűnyírókat, teljeskörű tanácsadással, tervezéssel, telepítéssel és szervizzel.

Robotfűnyíró értékesítés és telepítés

Teljes körű szolgáltatás tanácsadástól a karbantartásig: Érdeklődés esetén, helyszíni bejárás vagy kertterv alapján kertje méretének és sajátosságainak leginkább megfelelő robotfűnyíróra készítünk árajánlatot, igény szerint telepítéssel, beüzemeléssel, rövid oktatással és karbantartással, szervizzel.
 • 1
  Érdeklődés

 • 2
  Helyszíni bejárás

 • 3
  Árajánlat

 • 4
  Telepítés

 • 5
  Karbantartás, szervíz

Tökéletesen automatizált fűnyírás több mint 25 éves fejlesztés eredményeként:

Jól ápolt, tömött pázsit bárhol, bármikor

A megfelelően kiválasztott és telepített gépeknek a bonyolult alaprajzú tagolt kertek, a meredek terep, a szűk átjárók és rossz idő sem jelent akadályt. A robotfűnyírók akár 70%-os lejtővel (35 fok) is megbírkóznak.

Fejlett, innovatív megoldások

Minimális karbantartással látványos eredményt ér el, a gyep tömött és sűrű, a gyomok nagy része visszaszorul, az apró nyesedék gyeptrágyaként hasznosul mohásodás nélkül.

Fenntartható technológia

Környezetbarát akkumulátoros technológiának köszönhetően a robotfűnyírók károsanyag kibocsátás és zaj nélkül dolgoznak.

Kényelmes üzemeltetés

A robotfűnyíró kényelmesen, távolról is üzemeltethető és ellenőrizhető okostelefonos alkalmazás segítségével.

Melyiket válasszam?

Husqvarna Automower robotfűnyírók

Robotfűnyírók magánkertbe és professzionális felhasználásra, 50-5000 m2 területre.
A termékcsalád szaküzletünkben megvásárolható. A kiválasztásban, telepítésben, karbantartásban szívesen állunk rendelkezésére.
Körülnézek

Gardena Sileno robotfűnyírók

Gardena Sileno robotfűnyírók megvásárolhatók szakkereskedésünkben vagy webáruházunkban is, de igény esetén szívesen állunk rendelkezésére, árajánlattal, telepítéssel, karbantartással is.
Bővebben

CEORA™ – Professzionális nagy területű pázsitápolás

A CEORA™, mint a következő generációs robotfűnyíró, az optimális választás nagy pázsitfelületeket gondozásához. A robot EPOS technológiát használva, határoló vezeték nélkül, GPS alapú vezérléssel, szisztematikus vágásmintával dolgozik a tökéletes pázsitkezelért. A CEORA™ robotok kifejezetten sortpályákra, parkokra, ipari területekre, nagy összefüggő zöldfelületekre kifejlesztett robosztus gépek, amelyek az utóbbi évek legnagyobb áttörését hozták el a robotfűnyírók piacán.
Bővebben

További tudnivalókért, illetve árajánlatért:

Keressen fel minket!